itulau_fanua

O Pisinisi Ta'ita'i Pepa o lo'o fa'avavevaveina le fa'atulagaina o maketi i fafo i le pisinisi pepa

O le alu i fafo o se tasi lea o upu autu mo le atinaʻeina o pisinisi a Saina i le 2023. O le alu i le lalolagi atoa ua avea ma auala taua mo atinaʻe gaosi oloa faʻapitonuʻu e ausia ai atinaʻe maualuga, e amata mai i atinaʻe i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻapotopotoina e tauva mo poloaiga, e oʻo atu i le auina atu i fafo o Saina. o "faʻataʻitaʻiga fou e tolu" ma isi.
I le taimi nei, o loʻo faʻavavevave le faʻalauteleina o pisinisi pepa a Saina i totonu o le sami.E tusa ai ma faʻamaumauga mai le National Bureau of Statistics, o le tau faʻatau atu o pepa ma pepa gaosi oloa a Saina ia Tesema 2023 e 6.97 piliona yuan, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga o le 19%;O le fa'aputuina o le fa'atauina atu o oloa fa'atau pepa a Saina mai ia Ianuari ia Tesema 2023 e 72.05 piliona yuan, o se si'itaga i lea tausaga ma lea tausaga e 3%;O le tau o oloa auina atu i fafo o pisinisi pepa ma pepa a Saina na ausia lona maualuga mai Ianuari ia Tesema 2023.

1675220577368

I lalo o le fa'alauiloa fa'alua o faiga fa'avae ma le maketi, ua matua fa'atupula'ia ai le naunau o kamupani pepa i totonu o le atunu'u e fa'alautele atu i fafo.E tusa ai ma faʻamaumauga, e oʻo mai i le 2023, ua maua ma faʻaopoopoina le 4.99 miliona tone o le gaosiga o mea faʻapipiʻi ma pepa pepa i fafo, ma le 84% o le gaosiga o gaosiga o loʻo faʻatumauina i Asia i Sautesasae ma 16% faʻapitoa i atunuu Europa ma Amerika.I le taimi nei, o kamupani pepa pito i luga a Saina o loʻo faʻateleina le faʻalauteleina i fafo.
I tausaga talu ai nei, o le taʻitaʻia o kamupani pepa i totonu o le atunuʻu ua faʻapipiʻiina ma le malosi i le mamanu fou o le atinaʻeina o le faʻasalalauga lua i totonu o le atunuʻu ma faavaomalo, faʻatuina le tele o lala i atunuu e pei o le Iunaite Setete, Siamani, Rusia, Bangladesh, Vietnam, ma Initia.O a latou oloa o loʻo faʻatau atu i le tele o atunuu ma itulagi i Asia, Europa, Amerika, Sasaʻe Tutotonu, ma Aferika, ma avea ma malosiaga taua e taʻitaʻia ai le atinaʻe lanu meamata o pisinisi pepa i Asia ma le lalolagi.


Taimi meli: Apr-19-2024