itulau_fanua

O le faaulufale mai ma le auina atu e Saina o pepa fale ma oloa tumama i le kuata muamua e tolu o le 2022

E tusa ai ma faʻamaumauga a le aganuʻu, i le kuata muamua e tolu o le 2022, o le faʻaulufale mai ma le auina atu i fafo o pepa fale a Saina na faʻaalia ai le faʻafeagai faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, faʻatasi ai ma le faʻaititia o le aofaʻi o oloa faʻaulufale mai ma faʻateleina le aofaʻi o oloa auina atu i fafo.I le maeʻa ai o suiga tetele i le 2020 ma le 2021, na faasolosolo malie lava ona toe faʻaleleia pisinisi faʻaulufale mai o pepa fale i le tulaga o le vaitaimi lava e tasi i le 2019. O le faʻaulufale mai ma le auina atu i fafo o oloa tumama sa tumau pea le saoasaoa tutusa ma le vaitaimi tutusa o le tausaga talu ai, ma le faʻaulufale mai. sa fa'aitiitia atili le aofa'i, a'o fa'aauau pea le fa'atupulaia o pisinisi fa'atau atu i fafo.O le fa'aulufale mai ma le fa'atauina atu o ta'ele'ele susu na fa'aitiitia tele i lea tausaga ma lea tausaga, e mafua mai i le fa'aitiitia o fefa'ataua'iga i fafo o ta'ele fa'ama'i.O fa'amatalaga fa'apitoa mai fafo ma fa'atau atu o oloa eseese e fa'apea:
Pepa faaulufale mai a aiga I le kuata muamua e tolu o le 2022, sa matua faaitiitia uma le aofa'i o pepa fa'aulufale mai ma le tau o pepa a le aiga, fa'atasi ai ma le pa'ū o le aofa'i mai fafo i le tusa ma le 24,300 tone, ma o le pepa faavae na maua ai le 83.4%.O le aofaʻi ma le tau o pepa a le aiga na faʻatupulaʻia tele i le tolu kuata muamua o le 2022, toe fesuiaʻi le tulaga o le paʻu i le vaitaimi lava e tasi o le 2021, ae o loʻo paʻu pea i le aofaʻi o pepa fale e auina atu i fafo i le tolu kuata muamua o le 2020 (tusa o 676,200 tone).O le si'itia tele o le aofa'i o oloa auina atu i fafo o pepa faavae, ae o le fa'atauina atu o pepa a aiga o lo'o pulea pea e oloa gaosi, e tusa ma le 76.7%.E le gata i lea, o le tau e auina atu i fafo o pepa ua mae'a na siitia pea, ma o le fausaga o le auina atu i fafo o pepa fale na faaauau pea ona atiaʻe agai i luga.
O oloa tumama
Fa'aulufale mai, I le kuata muamua e tolu o le 2022, o le aofa'i fa'aulufale mai o oloa tumama e 53,600 t, i lalo 29.53 pasene pe a fa'atusatusa i le vaitaimi lava e tasi i le 2021. O le aofa'i fa'aulufale mai o napekini pepe, lea na sili atu ona tele, e tusa ma le 39,900 t. , i lalo 35.31 pasene i lea tausaga ma lea tausaga.I tausaga talu ai nei, ua faʻateleina e Saina le gaosiga gafatia ma faʻaleleia le tulaga lelei o oloa tumama faʻafefe, aʻo faʻaititia le numera o le fanau mai o pepe ma ua faʻaititia le vaega faʻatau, ma faʻaitiitia ai le manaʻoga mo oloa mai fafo.
I pisinisi fa'aulufale mai o oloa tumama, solosolo mama (pads) ma le hemostatic plug e na'o le vaega e ausia ai le fa'atupulaia, o le aofa'i o oloa fa'aulufale mai ma le tau fa'aulufale mai na si'itia i le 8.91% ma le 7.24%.
I fafo , I le kuata muamua e tolu o le 2022, o le auina atu i fafo o oloa tumama na faʻatumauina le malosi o le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, faʻatasi ai ma le aofaʻi o oloa auina atu i fafo e 14.77% ma le aofaʻi o oloa auina atu i fafo e 20.65%.O napekini pepe na sili ona tele le fa'atauina o oloa tumama, e tusa ma le 36.05% o le aofa'i o oloa fa'atau atu.O le aofa'i o oloa fa'atau atu i fafo na sili atu le maualuga nai lo le aofa'i o oloa fa'aulufale mai, ma sa fa'aauau pea le fa'ateleina o fa'asili o fefa'ataua'iga, ma fa'aalia ai le fa'atuputupula'ia o le malosi o le gaosiga o oloa tumama a Saina.
solo susu
Fa'aulufale mai , O fefa'ataua'iga fa'aulufale mai ma fa'atau atu o solo susu e masani lava ona auina atu i fafo, o le fa'aulufale mai e itiiti ifo i le 1/10 o le aofa'i fa'atau atu.I le kuata muamua e tolu o le 2022, o le aofaʻi o faʻaulufale mai o solo na faʻaititia i le 16.88% pe a faʻatusatusa i le vaitaimi lava e tasi i le 2021, aemaise lava ona o le faʻaulufaleina mai o le faʻamaʻi solo na faʻaititia tele pe a faʻatusatusa i le faʻamama mama, ae o le faʻaulufaleina mai o le solo faʻamama na faʻateleina. taua tele.
Tu'u ese , Fa'atusatusa i le tolu kuata muamua o le 2021, o le fa'aulufale atu o solo susu na fa'aitiitia i le 19.99%, lea na fa'aaafia tele i le fa'aitiitia o le fa'atauina atu o solo fa'amama fa'ama'i, ma o le mana'oga mo oloa fa'ama'i i totonu o maketi i totonu ma fafo na fa'aalia. ose faiga fa'aitiitiga.E ui i le faʻaitiitia o le faʻatau atu o solo, o le tele ma le tau o solo o loʻo maualuga pea nai lo tulaga muamua o le faʻamaʻi i le 2019.

E tatau ona maitauina o solo e aoina e le aganuʻu e vaevaeina i ni vaega se lua: faʻamamaina solo ma faʻamaʻi solo.Faatasi ai ma i latou, o le vaega faʻailoga "38089400" o loʻo i ai solo faʻamaʻi ma isi oloa faʻamaʻi, o lea o le faʻaulufale mai ma faʻatau atu faʻamatalaga o solo faʻamaʻi e laʻititi nai lo faʻamaumauga faʻamaumauga o lenei vaega.


Taimi meli: Tes-09-2022