itulau_fanua

Türkiye Fa'ailoa Masini Pepa Fa'aleaganu'u e Fa'alauiloa Atina'e Fa'aauau

Talu ai nei, na faʻasalalau ai e le malo o Türkiye le faʻalauiloaina o tekinolosi masini pepa faʻaleaganuʻu e faʻalauiloa ai le atinaʻeina gafataulimaina o le gaosiga o pepa i totonu o le atunuʻu. O lenei fua e talitonuina e fesoasoani e faʻaleleia le faʻatauvaʻa o pisinisi pepa a Türkiye, faʻaitiitia le faʻalagolago i pepa faʻaulufale mai, ma fesoasoani i le puipuiga o le siosiomaga ma le atinaʻeina o le tamaoaiga.
O loʻo lipotia mai o nei masini pepa faʻale-aganuʻu fou e faʻaaogaina le gaosiga o gaosiga ma tekonolosi puipuiga o le siosiomaga, lea e mafai ona gaosia lelei oloa pepa faʻale-aganuʻu ma faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le malosi ma otaota otaota i le taimi o le gaosiga. Ole mea lea ole a fesoasoani ile fa'aitiitia ole a'afiaga ole si'osi'omaga ole pisinisi pepa a Türkiye, fa'amalieina tulaga fa'ava-o-malo o le siosiomaga, ma fa'aleleia ai le fa'atauva'a maketi o oloa pepa a Türkiye.

2

E talitonu le aufaipisinisi pisinisi o le faʻaofiina o tekinolosi masini pepa faʻaleaganuʻu i Türkiye o le a aumaia ai avanoa fou tau atinaʻe mo pisinisi pepa i totonu o le atunuʻu, ma o le a tuʻuina atu ai foʻi le malosi fou mo le atinaʻeina o pisinisi puipuia o le siosiomaga. O lenei fuataga e faʻamoemoe e faʻalauiloa ai le pisinisi pepa a Türkiye e atiaʻe i se faʻataʻitaʻiga sili atu ona lelei le siosiomaga ma lelei, ma faia ni sao lelei i le atinaʻeina gafataulimaina o le tamaoaiga o le atunuu ma le siosiomaga.
I se tulaga lautele, o le faʻalauiloaina e Türkiye o tekinolosi masini pepa faʻaleaganuʻu ua manatu o se fuafuaga faʻavae taua, lea o le a fesoasoani i le faʻalauteleina o le atinaʻeina o le atinaʻeina o le pisinisi pepa i totonu o le atunuʻu, faʻaleleia le faʻatauvaʻa pisinisi, ma tuʻuina atu le malosi fou i le atinaʻeina o le puipuiga o le siosiomaga. O lenei fuafuaga e fa'amoemoe e iai sona a'afiaga lelei i le atina'eina o le tamaoaiga ma le si'osi'omaga gafataulimaina a Türkiye.


Taimi meli: Apr-30-2024