itulau_fanua

O loʻo i ai se tulaga manino o le eseesega i le faʻaogaina faʻapitoa o le faʻamamaina o pepa pepa

Faatasi ai ma le tulituliloaina e tagata o le ola lelei ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia atili o le taumafaina, o le manaʻoga mo pepa faʻapitoa mo le faʻaaogaina i aso uma o loʻo faʻatupulaʻia, lea e faʻaalia i uiga faʻapitoa e pei o le faʻavasegaina o faʻataʻitaʻiga, vaega e fiafia i ai tagata, ma le vaeluaga o galuega.
I le vaega o oloa fa'amama pepa, o le fa'atauga o solo fa'amama, pepa kulimi, pepa solosolo, pepa solosolo ma isi oloa na fa'atupulaia tele. O le manaʻoga mo le faʻamamāina o oloa pepa o loʻo faʻatupulaia vave, ma o ituaiga oloa o loʻo faʻateleina le eseese, faʻaalia uiga o le "tuuina atu o le mafaufau i le mago ma le susu". O le fomu o oloa ua atiina ae mai pepa masani e aveese mai ai ma pepa taai i se aiga oloa tele e aofia ai solo susu, fufulu mama solo, pepa kulimi, pepa solosolo, ma isi. o tagata fa'aoga fa'avasega i le pito i luga e lua o le fa'aaogaina o oloa pepa. Faatasi ai ma i latou, o ata tusi oloa e saofagā i le afa o le maketi faʻatau. O le fa'atauina o pepa faleuila susu ma solo fa'amama e matua fa'aosoina e le mana'oga o tagata fa'atau mo le tumama ma le fa'amamāina.
O le tele o oloa pepa e fa'afeso'ota'i sa'o ma le tino o le tagata, ma e fa'apitoa tagata fa'atau i le tulaga lelei o oloa, fa'atinoga, ma le poto masani o tagata fa'aoga. Faatasi ai ma i latou, o le faʻailoga o loʻo i ai le maualuga maualuga o le gauai. Pe a faʻatau pepa, o le aofaʻi o tagata faʻatau e gauai atu i le faʻailoga e maualuga i le 88.37%; 95.91% o tagata fa'atau e fa'amuamua le fa'ailoga pe a fa'atau ni solo susu.

图片1

O fa'ailoga i totonu o le atunu'u e sili atu le malamalama i uiga fa'aletino ma aga masani a tagata Saina, fa'atasi ai ma a latou fa'amanuiaga iloga tau-lelei, ma o lo'o fa'afeiloa'ia lautele e tagata fa'atau, o lo'o nofoia se vaega tele o maketi. I le avea ai o se oloa faʻatau faʻatau, o le masani o le "pepa faʻapitoa" mo le faʻamamaina o oloa pepa e iloagofie. E mafai e tagata fa'atau oloa ona taula'i i le fa'amalieina o mana'oga pepa o tagata fa'atau talavou na fananau mai i le 2000 ma le 1990 a'o fa'amautinoaina le fa'aogaina o mana'oga o tagata fa'aoga fale, fa'aleleia le poto masani o tagata fa'aoga ma fa'atupu avanoa mo le fa'atupulaia o oloa.


Taimi meli: Iuni-07-2024