itulau_fanua

O loʻo faʻaauau pea ona toe faʻaleleia le pisinisi pepa ma faʻaalia se tulaga lelei. O kamupani pepa o loʻo faʻamoemoe ma tulimatai atu i le afa lona lua o le tausaga

I le afiafi o Iuni 9th, na lipotia mai e le CCTV News e tusa ai ma faʻamaumauga lata mai na tuʻuina mai e le China Light Industry Federation, mai ia Ianuari ia Aperila i lenei tausaga, na faʻaauau pea ona toe faʻaleleia le tamaoaiga o pisinisi a Saina ma maua ai le lagolago taua mo le atinaʻeina mautu o pisinisi. tamaoaiga, fa'atasi ai ma le tau fa'aopoopo o le fa'atupulaia o le pisinisi pepa e sili atu i le 10%.

Na iloa e le tusitala o le Securities Daily o le tele o kamupani ma tagata suʻesuʻe o loʻo i ai se uiga faʻamoemoe i le pisinisi pepa i le afa lona lua o le tausaga. O le manaʻoga mo meafale, meafale, ma e-fefaʻatauaʻiga o loʻo faʻateleina, ma o loʻo toe faʻaleleia le maketi faavaomalo. O le manaʻoga mo oloa pepa e mafai ona vaʻaia maualuga i luga ole laina pito i luma.
Fa'amoemoega lelei mo le kuata lona lua
E tusa ai ma fuainumera mai le China Light Industry Federation, mai ia Ianuari ia Aperila o le tausaga nei, na ausia ai e le pisinisi moli a Saina se tupe maua e lata i le 7 trillion yuan, o se siitaga i lea tausaga ma lea tausaga e 2.6%. O le tau fa'aopoopo o le alamanuia moli i luga a'e o le lapopo'a ua fa'atupula'ia i le 5.9% i lea tausaga ma lea tausaga, ma o le tau fa'atau atu o le alamanuia moli atoa na si'itia i le 3.5% i lea tausaga ma lea tausaga. Faatasi ai ma i latou, o le tau-faaopoopo o le tuputupu aʻe fua o fale gaosi oloa e pei o pepa, oloa palasitika, ma meafale e sili atu i le 10%.

2345_image_file_copy_2

Ole mana'oga i lalo ua fa'asolosolo ona toe fa'aleleia
A'o fa'agasolo lelei e atina'e le fa'atulagaina o a latou oloa ma fa'alauiloa faiga fa'atekonolosi, o lo'o iai fo'i le fa'amoemoe o le aufaipisinisi e fa'atatau i le maketi a pisinisi pepa i totonu o le afa lona lua o le tausaga.
Na faaalia e Yi Lankai se uiga mautinoa i le tulaga o le maketi pepa: “O le manaoga mo oloa pepa mai fafo ua toe malosi, ma le taumafaina i Europa, Amerika i Matu, Sasaʻe Tutotonu ma isi itulagi ua toe faʻaleleia. O pisinisi o loʻo faʻatumuina ma le malosi a latou suʻesuʻega, aemaise lava i le vaega o pepa fale, lea ua faʻateleina ai le manaʻoga. E le gata i lea, ua faʻateleina feteʻenaʻiga faʻa-geopolitical talu ai nei, ma ua faʻalauteleina le taamilosaga o felaʻuaʻiga, faʻaleleia atili ai le naunautaiga o pisinisi i lalo ifo o fafo e toe faʻatumu oloa. Mo pisinisi pepa i totonu o le atunuʻu ma pisinisi faʻatau atu, o le taimi nei o le vaitau maualuga o faʻatauga."
Pe a suʻesuʻeina le tulaga o maketi vaeluaga, Jiang Wenqiang, o se tagata suʻesuʻe i le Guosheng Securities Light Industry, fai mai, "I totonu o le pisinisi pepa, o le tele o alamanuia ua uma ona tuʻuina atu faʻailoga lelei. Aemaise lava, o le manaʻoga mo pepa faʻapipiʻi, pepa faʻapipiʻi, ata faʻavae pepa, ma isi oloa faʻaaogaina mo faʻatauga e-pisinisi ma faʻatau atu i fafo o loʻo faʻatupulaʻia. O le mafuaʻaga o lenei mea ona o pisinisi i lalo ifo e pei o meafale, meaafale, faʻatauga faʻatau, ma faleoloa o loʻo feagai ma le toe faʻaleleia o le manaʻoga. I le taimi lava e tasi, o atinaʻe i totonu o le atunuʻu o loʻo faʻatutuina lala poʻo ofisa i fafo e faʻafeiloaʻi ai le faʻalauteleina o manaoga i fafo, lea e maua ai se aafiaga lelei o le avetaʻavale."
I le vaaiga a Zhu Sixiang, o se tagata suʻesuʻe i le Galaxy Futures, “Talu ai nei, o le tele o fale gaosi pepa i luga aʻe o le lapopoʻa ua faʻatuina atu fuafuaga faʻatupulaia tau, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o tau mai le 20 yuan / tone i le 70 yuan / ton, lea o le a faʻaosofia ai lagona faʻafefe i le maketi. O lo'o fa'amoemoe e amata mai ia Iulai, o le a faasolosolo malie lava ona si'itia le maketi pepa i totonu o le atunu'u mai le vaitau o le vaitau i le vaitau maualuga, ma e ono liliu mai le vaivai i le malosi. A va'ai i le tausaga atoa, o le maketi pepa i totonu o le atunu'u o le a fa'aalia ai se tulaga o le vaivai muamua ma le malosi."


Taimi meli: Iuni-14-2024