itulau_fanua

O le 16th Middle East Paper, Household Paper Corrugated and Printing Packaging Exhibition na setiina se faamaumauga fou

O le 16th Middle East Paper ME/Tissue ME/Print2Pack Exhibition na amata aloaia i le aso 8 o Setema, 2024, faatasi ai ma faleoloa e tosina mai ai le silia ma le 25 atunuu ma le 400 faʻaaliga, e aofia ai se nofoaga faʻaaliga e sili atu i le 20000 sikuea mita. Toso IPM, Pepa El Salam, Misr Edfu, Kipas Kagit, Pepa Qena, Pepa Masria, Pepa Hamd, Egy Pulp, Pepa Neom, Pepa Cellu, Pepa Carbona ma isi fale gaosi pepa gaosi oloa e auai faatasi.

1725953519735

O se fa'aeaea le vala'aulia o Dr. Yasmin Fouad, le Minisita o le Si'osi'omaga o Aikupito, e auai i le sauniga amata o le fa'aaliga ma auai i le sauniga o le tipiina o lipine. Na auai foi i le sauniga amata o Dr. Ali Abu Sanna, Faatonu Sili o le Auaunaga o le Siosiomaga a Aikupito, Mr. Sami Safran, Taitaifono o le Arab Paper, Printing and Packaging Industry Alliance, Nadeem Elias, Inisinia Sili o le Lomitusi ma le afifiina. Alamanuia Chamber of Commerce, ma amepasa mai Uganda, Ghana, Namibia, Malawi, Initonesia, ma Congo.

1725953713922

Na ta‘ua e Dr. Yasmin Fouad e faapea o le atina‘eina o pisinisi pepa ma pepa pepa ua faamaonia ai le lagolago a le malo o Aikupito mo le toe faaaogāina ma le gafataulimaina o le siosiomaga. Faaalia e le minisita o le tele ma le tele o pepa toe faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina i le tulaga o pepa fale, ma o le tele o faʻalapotopotoga o loʻo i lalo o le pulega a le Matagaluega o le Siosiomaga o loʻo faʻalauiloaina pea le faʻaogaina o oloa faʻapipiʻi pepa e faʻaitiitia ai le afaina o taga palasitika ma isi oloa palasitika i le siosiomaga.

1725954563605

Pepa ME / Tissue ME / Print2Pack faʻapotopotoina sui faʻapolofesa mai Aikupito, atunuu Arapi, ma isi atunuʻu ina ia ausia se maualuga maualuga o le tuʻufaʻatasia i le vaega atoa o pisinisi o pepa, pepa malo, pepa faleuila, ma le lolomiina o lomitusi i le taimi o le faʻaaliga ma le faʻalauiloaina o aso e tolu. vaitaimi. Na latou faʻatuina atu tekinolosi fou, faʻatautaia pisinisi fou, faʻavaeina faʻatasi fou, ma ausia sini fou.

E tatau ona maitauina o se punavai taua o faʻaaliga mo le faʻaaliga, o le faʻaaliga o lenei tausaga e sili atu i le 80 faʻaaliga Saina o loʻo auai, e aofia ai le silia ma le 120 ituaiga. Aemaise lava i luga o le 70% o faʻaaliga na auai muamua i le faʻaaliga a Aikupito, o le maualuga o le toe auai e atagia mai ai le faʻaauau pea o le faʻaalia ma le lagolago a Saina faʻaalia i le faʻaaliga.

1725955036403


Taimi meli: Sep-10-2024