itulau_fanua

Pisinisi a Saina o lo'o su'e ni avanoa fa'apisinisi fou i le alamanuia pepa a Europa

O lo'o feagai le pisinisi pepa a Europa i se vaitau faigata. O le tele o lu'itau o le maualuga o tau o le malosi, maualuga o le tau, ma le maualuga o tau na mafua ai le vevesi o le sapalai o le alamanuia ma se siitaga tele i tau o gaosiga. O nei faʻamalosi e le gata e aʻafia ai le faʻaogaina lelei o pisinisi fai pepa, ae o loʻo i ai foi se aafiaga loloto i le tulaga faʻatauvaʻa o le pisinisi atoa.

I le feagai ai ma faigata o loʻo feagai ma pisinisi pepa a Europa, ua vaʻaia e kamupani pepa a Saina avanoa e faʻalautele ai a latou maketi. O pisinisi a Saina o loʻo i ai tulaga faʻatauvaʻa i tekinolosi ma le gaosiga o tau, lea e mafai ai ona latou faoa lenei avanoa ma faʻateleina ai a latou faʻatauga i le maketi a Europa.

1

Ina ia faʻaleleia atili le faʻatauvaʻa, e mafai e kamupani pepa a Saina ona mafaufau e tuʻufaʻatasia laina sapalai i luga e pei o pulu ma pepa vailaʻau mai Europa. O lenei mea o le a fesoasoani i le faʻaitiitia o tau o le gaosiga, faʻaleleia le lelei o le gaosiga, ma faʻamautu foi le sapalai sapalai, faʻaitiitia le faʻalagolago i le siosiomaga i fafo.

E ala i le galulue fa'atasi ma le pisinisi pepa a Europa, e mafai ai e kamupani pepa a Saina ona a'oa'o mai le poto masani fa'atekonolosi ma pulega a Europa, fa'alautele atili ai lo latou tulaga fa'atekonolosi ma gafatia fou. O lenei mea o le a faʻavaeina ai se faavae mautu mo le atinaʻeina maualuga o le pisinisi pepa a Saina.

E ui lava o loʻo feagai nei le pisinisi pepa a Europa i le tele o luʻitau, e maua ai foi avanoa taua mo kamupani pepa Saina. E tatau i kamupani Saina ona faoa lenei avanoa ma vave ulufale atu i le maketi a Europa e ala i le galulue faatasi ma kamupani Europa e faʻaleleia ai lo latou tauvaga.

 


Taimi meli: Me-17-2024